Субота, 16.12.2017, 23:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Реферати з ЦО, БЖД, охорони праці

Реферати

Головна » Статті » Охорона праці

Організація охорони праці на лінії виробництва хліба українського домашнього
Проблеми охорони праці будь-якого виробництва негативно впливають на стан здоров’я працівників і на організацію роботи самого підприємства. Тому сучасні підприємства значну увагу приділяють  проблемам організації охорони праці, які виникають в процесі роботи технологічних операцій.
В даній розрахунковій роботі ми будемо розглядати головні організаційні, будівельні, технологічні заходи, що створені на підприємстві для забезпечення безпечних та приємних умов праці; аналізувати їх, порівнювати з нормами, що затверджені і викладені в нормативних документах на ступінь дотримання їх.
Тут, проведені розрахунки рівня звукового тиску та природного освітлення, а також, наведена схема цеху на лінії виробництва хліба українського домашнього, де схематично показані на якій частині ділянки утворюються негативні фактори, чинники виробництва, що можуть створювати небезпечні умови праці.


Вступ
РОЗДІЛ 1.Оцінка мікроклімату на лінії виробництва хліба українського домашнього
РОЗДІЛ 2. Оцінка загазованості та запиленості повітря на лінії виробництва хліба українського домашнього
РОЗДІЛ 3. Оцінка рівня шуму та вібрації на лінії виробництва хліба українського домашнього. Приклад розрахунку рівня звукового тиску
РОЗДІЛ 4. Освітлення на лінії виробництва хліба українського домашнього. Приклад розрахунку природного освітлення
РОЗДІЛ 5. Випромінювання
Висновок
Список використаної літератури


В данiй розрахунковій роботi проаналізована дiлянка виробництва хліба українського домашнього на рівень забезпечення безпечних та приємних умов праці.
Тут описано мікроклімат виробничого приміщення, загазованість і запиленість повітря, шум і вібрація, що створюються технологічним обладнанням, освітлення і випромінювання.
В процесі даної роботи було проаналізовано всі шкідливі фактори виробництва для технологічної лінії на ступінь відповідності встановленим нормам.

Список використаної літератури
1.    Керб Л. П. Основи охорони праці: Навч. посібник. — К.: КНЕУ, 2003. — 215 с.
2.    Д Н А О П   1.8.10 – 1.27 – 02. Правила безпеки для  виробництва хліба, хлібобулочних та   макаронних виробів.
3.    Методичні вказівки до виконання розділу "Охорона праці” дипломного проекту для студентів технологічних спеціальностей ден. та заоч. форм навчання. – К.:УДУХТ, 1999.-12 с.
4.    Купчик М.П., Гандзюк М.П., Степанець І.Ф., Вендичанський В.Н., Литвиненко А.М., Іваненко О.В. Охорона праці. Лабораторний практикум. Для студентів вищих закладів освіти України. – К.: Основа,1998. – 224 с.
5.    www.bread.com.ua
6.    Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва. – К.:Логос, 2002.– 365 с.
7.    Зверева Л.Ф., Колобаев Ю.А., Мырсин В.А., Смирнов Е.С., Проектирование хлебопекарных предприятий. – М.: Пищева промышленность,  1971. – 192 с.
8.    Н.Ф. Галитин,  Проектирование хлебозаводов. - Пищева промышленность,  1975. – 376 с.

Категорія: Охорона праці | Додав: ohranatruda (07.01.2012)
Переглядів: 755 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

 


Відповідальність працівників за порушення законодавства про охорону праці

Природне та штучне освітлення приміщень

Психогенные и техногенные факторы при катастрофах. Пожар в Перми

Правила поведения населения в зоне радиоактивного заражения

Неформальная экономика, миграционные процессы и их воздействие на безопасность труда

Правові і нормативно – технічні основи забезпечення безпеки життєдіяльності



Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Цівільна оборона [128]
Пожежна безпека [69]
Безпека життєдіяльності [180]
Охорона праці [292]
Пошук
Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Теги
шум (3)
ЗІЗ (2)
313 (1)
дтп (1)
МНС (1)
СИЗ (1)
ЦО (1)
Надіслати СМС
 

Copyright MyCorp © 2017
Створити безкоштовний сайт на uCoz